| Şiirl€r | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
talkative_95
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Lakap : Delü Kayıt tarihi : 07/11/08
| Konu: Şiirl€r C.tesi Kas. 08, 2008 2:33 pm | |
| Sevgi Sevgi yön Nefret sondur.
Sevgi göl Nefret Çöldür.
Sevgi hayat Nefret bayattır.
Sevgi düzen Nefret üzendir.
Sevgi çokluk Nefret yokluktur.
Sevgi Yar Nefret dardır.
Sevgi gülüm Nefret zulümdür.
Sevgi istek Nefret köstektir.
Sevgi yaz Nefret güzdür
Sevgi yarın Nefret sorundur.
Sevgi ses Nefret yastır.
Sevgi uzlaşmak Nefret yozlaşmaktır. | |
|
| |
talkative_95
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Lakap : Delü Kayıt tarihi : 07/11/08
| Konu: Geri: Şiirl€r C.tesi Kas. 08, 2008 2:40 pm | |
| Adın Hüzün... Senin adın Hüzün Biliyorum, ben koydum adını Senin adın Hüzün Bir şafak vakti düştü gözlerine Senin adın Hüzün Göremedim başka bir şey... | |
|
| |
talkative_95
| Konu: Geri: Şiirl€r C.tesi Kas. 08, 2008 2:43 pm | |
| Özlem
Özlem sevdaya yürek açmaktır Özlem açılan yürekte hayat bulmaktır Özlem aynı heyecanla canana ulaşmaktır Özlem yoklukta var olmaktır Özlem uzandığında tutmaktır Özlem geceyi gündüz gündüzü gece yapmaktır Özlem sevgiye koşulsuz bağlanmaktır Özlem kavrulup yanmaktır Özlem ne uzak ne yakındır Özlem her anında sevdiğini anmaktır Özlem kalbini sorgusuz açmaktır Ve ben Karşılık beklemeden Kalbime ruhuma hayat veren Gecemi gündüz eden Her anımda Yanımda hissettiğim Düşündüğüm Düşündüğünü bildiğim Gülümsemeyi Gülümsetmeyi Sevmeyi Sevgiye değer vermeyi Öğreten Beni benden alıp götüren Pırlanta yürekli meleği Özlüyorum Çok özlüyorum | |
|
| |
talkative_95
| Konu: Geri: Şiirl€r C.tesi Kas. 08, 2008 3:01 pm | |
| AŞK... Aşk sağ yanımdı Aşk bir omuzdu yaslandığım Aşk yanında ağladığım Gittin bitti...
Aşk küçük çocuktu içimde Aşk aldığım soluktu Aşksız ellerim soğuktu Gittin bitti...
Aşk gözyaşımdı Aşk senle doğmam ve Aşk beş yaşımdı Gittin bitti
Aşk özlemimdi ve Aşk sana hasretimdi ah Aşk sanki nefesimdi Gittin bitti
Aşk sana şarkımdı Aşk sensiz ahımdı ve Aşk benim aklımdı Gittin bitti
Aşk dünüm, bugunumdü ve Aşk her gece düğünümdü Aşk içimde yaşattığım çocuk Gittin bitti
Aşk sarhoşluktu Aşk senle varolmuştu Aşk bir bakışındı Gittin bitti
Aşk benim mahremimdi ve Aşk benim mabedimdi ki Aşk sevgimin sırrıydı Gittin bitti
Aşk benim sevincimdi Aşk benim ümidimdi Aşk benim için sendin Gittin bitti...
Aşk sonsuz diyen sendin Aşk ölmez diyen sendin Aşkı öldüren de sendin Gittin bitti
Aşk umuttu, yaşamdı Aşk saat 8'de, seni aramamdı Aşk sensiz yalnızlık kokan sokaklardı Gittin bitti
Aşk ilk merhabamızdı Aşk elimi tutuşundu ve Aşk yanımda uyuyuşun Gittin bitti
Aşk unutulmaz mutluluktu ve Aşk bulunmaz bir konuktu Aşkı ben kovmadım ki Gittin bitti
Aşk masum bir heyecan ve Aşk sevecen olgunlaşan hani Aşk asla eskimezdi Gittin bitti
Aşk bendeki bir yürek ki Aşk bendeki sen demek ve Aşk kanıyor şimdi ya Gittin bitti
Aşk adının her harfi ve Aşk her hücremdeki sen Aşk sensiz ağlıyor Gittin bitti
Aşk bir deniz içimde Aşk bir gökyüzü sen gibi Aşk sana hasret şimdi bu gözlerde Gittin bitti | |
|
| |
talkative_95
| Konu: Geri: Şiirl€r C.tesi Kas. 08, 2008 3:03 pm | |
| Aşk Yeniden
Aşk yeniden Akdenizin tuzu gibi Aşk yeniden Rüzgârlı bir akşam vakti Aşk yeniden Karanlıkta bir gül açarken
Aşk yeniden Ürperen sahiller gibi Aşk yeniden .......... | |
|
| |
talkative_95
| Konu: Geri: Şiirl€r C.tesi Kas. 08, 2008 3:07 pm | |
| Yarım kalan şiir
Hani bir şiir yazmıştıkya seninle Konusu ikimiz Hatırlıyor musun
/ Bir dizesi eksik kalan Bir türlü bulamadığımız kelime Ve yarım kalan şiirimiz Veya ikimizin de bilip söyleyemediğimiz Olmasını hiç istemediğimiz Şiirimize / sevdamıza uymaz dediğimiz yakıştıramadığımız Hatırladın mı
/ Ben hala diyemiyorum O kelimeyi Sözlüklerden çıkarmak istediğim harfleri Korktuğum sonu Ellerimizin yazamadığı Dilimizin telaffuz edemediği An geldi gerçekleşti bak __ Ayrılıktı o ___
Şiirimize değil de Yüreğimize yazdığımız Bizde olmayacak deyip sözler verdiğimiz
__Ayrılık gerçekmiş de biz yalanmışız Aşk sandığımız şey yalanmış___
En yalın haliyle gözümüzün önünde duran ayrılığı Göz ardı etmişiz İkimizde yalancıymışız Sen beni ben seni kandırmışım Ama ayrıldık Ayrılık gerçek ve dürüstmüş
Bizim aşkımıza / sahteliğimize rağmen Ayrılık delikanlıymış
/ Olan yarım kalan şiirimize olmuştu O şiir şimdi tamamlandı Bak şiir oldu. Ayrılık yerini aldı / kendini buldu | |
|
| |
talkative_95
| Konu: Geri: Şiirl€r C.tesi Kas. 08, 2008 3:15 pm | |
| Dost Dediğin
Dost dediğin Dostun yüreğinden geçeni bilmeli Dost dediğin Dostunu karşılıksız sevmeli Dost dediğin Verecekse almadan vermeli Dost dediğin Yüreği kan ağlarken, dost için gülmeli Dost dediğin Kara toprak gibi sadık kalabilmeli Dost dediğin Sığınacak yerin yoksa kucağını açabilmeli Dost dediğin Güne sıcak bir güneş olup doğabilmeli Dost dediğin Geceye parlayan yıldız olabilmeli Dost dediğin Sırtını yasladığın asırlık bir çınar Dost dediğin Gerektiğinde bir kalkan olabilmeli Dost dediğin Kahpe kurşuna göğsünü siper yapabilmeli Dost dediğin Velhasıl dost olduğunu bilmeli Dost dediğin İki yüreği bir beden sayabilmeli Ben herkese dost demem Benim dostum Yüreğimin sesini uzaklardan duyabilmeli Dost o zaman dosttur Dost dediğin Bir batında doğan kardeş olabilmeli | |
|
| |
Crazy
Mesaj Sayısı : 24 Yaş : 28 Nerden : müzikli ortamdan Lakap : cimcime Kayıt tarihi : 07/11/08
| Konu: Geri: Şiirl€r C.tesi Kas. 08, 2008 4:42 pm | |
| saol canımm çok güzekl şiirler ama keşke ayrı ayrı konu olarak acsaydınn....devamı gelsinn ama ayrı konu olarak ac | |
|
| |
beşiktaşlı
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 29 Nerden : uzaydan Lakap : beşiktaşlı Kayıt tarihi : 16/12/08
| Konu: Geri: Şiirl€r Perş. Ara. 18, 2008 2:44 pm | |
| | |
|
| |
| Şiirl€r | |
|